Zum Einhorn

MENU
New Seasonal Food
Winterspezialitaten
October/20/2014 ~ March/end/2015

季節のメニュー 2014年10月20日~ 2015年3月下旬まで



Winter Menu





秋のキノコとフィンガーヌードルのバター炒め

秋のキノコとフィンガーヌードルのバター炒め
Mixed mushrooms with finger noodle


タマネギのパイ シュワーベン地方風 サラダ添

タマネギのパイ シュワーベン地方風 サラダ添え
Onion pie German style with salad


Gefullte Wachtel

うずらのフルーツ詰め ローシュティポテト添え
Stuffed quail with hash browns


鹿肉の煮込み ブドウとベーコン風味 クヌーデル添え

鹿肉の煮込み ブドウとベーコン風味 クヌーデル添え
Ragout of vension with grape and bacon


鹿の細切り

鹿肉の細切り 茸クリーム和え シュペッツレパスタ添え
Thin slised venison with Shiitake and spatzle pasta




BACK

予約(Reservation)

Return Menu
INDEX







Valid HTML 4.01 Transitional